Descarga Gratuita del LP HeavyWeight Sound

Universal Rockers celebrem el nostre quart aniversari regalant el nostre primer disc de llarga durada: HEAVYWEIGHT SOUND.

Uri Green, líder del trio vocal de la banda, presenta deu de les seves composicions invocant a la llibertat. Deu missatges enviats directament des de l'ànima; alguns d'ells celebrant la vida i uns altres llançant al cel aquest crit d'esperança que tant necessitem en els temps en què vivim.

HEAVYWEIGHT SOUND HEAVYWEIGHT SOUND ha estat gravat i mesclat amb afecte, paciència i respecte per Xavi Lizarraga a.k.a. Dread Liz en el seu estudi Rica Onda, Barcelona. L'encarregat de la masterització ha estat Ibon Larruzea a Euridia, Bilbao.

 

Esperem que gaudiu del nostre treball tant com nosaltres. Per a la banda, HEAVYWEIGHT SOUND és la culminació d'una etapa en la qual hem crescut junts, tenint l'oportunitat de fer el que més ens agrada i de conèixer a moltes persones que estimen el roots reggae tal com l’estimem nosaltres.

 

DEDICAT A TOTS VOSALTRES! Sense oblidar a les persones que han passat per la banda durant la seva existència: Ángel Moreno, Raúl Fernández, Borja Juanco, Jordi Blanch, Dan Posen, Marc Joaniquet, Adrià Canet, Roger Villanueva y Laura Gonzále z.

 

 

URI GREEN

lead voice

 

 

MONTSE STREIT
backing vocals

 

 

SAPHIE WELLS
backing vocals

 

 

DREAD LIZ
sound engineer

 

 

DAVID FAURE
percussion & effects

 

 

FRAN CALVO
drums

 

 

SERGIO JIMÉNEZ
guitar

 

 

JUAN RAMIREZ
trumpet

 

 

FERRAN SUÑÉ
tenor sax

 

 

EDGAR GUBIANAS
keyboards

 

 

RICHI TEJADA
bass

   
Licencia de Creative Commons
UNIVERSAL ROCKERS 2012
CONTACTO 0034 677 043 258 / info@universalrockers.com
Todo nuestro trabajo está protegido bajo la Licencia 3.0. de Creative Commons.